Vi vil gå forrest i at skabe et levende byliv ved at afsætte ressourcer til midlertidige aktiviteter. Formålet ved at skabe midlertidige aktiviteter er, at man i en hurtig proces kan skabe byrum, og bruge disse længe før de endelige planer ligger klar for et nyt byudviklingsområde. På den måde kan vi aktivere tomme områder og forladte bygninger og sætte fokus på områder der i dag står glemte hen. Vi vil skabe liv i byen igen f.eks. med byhaver, parkourbaner, sportsaktiviteter, events og kulturelle aktiviteter.

Her på siden er det også muligt at se borgeridéer. Det kan være idéer sendt direkte til Skive Kommune, eller idéer der er kommet frem under diverse borgermøder og events.

Men for at sikre brug af nye områder har vi BRUG FOR DIG! Så er du en ildsjæl og har brændende ønsker for hvordan vi kan gøre Skive endnu bedre at bo og bevæge sig i, kan du nu byde ind. Kom med forslag til hvad du mener der er brug for i byen, hvordan vi styrker dine interesser eller hvad der gør det attraktivt for et blomstrende byliv. Vi har brug for dig og kan ikke gøre det alene - vi er her for at skabe byen sammen. Kom derfor ind, send en mail eller ring til os så vi kan gøre Skive til lige netop din drømme by.

Publiceret 04-09-2019